Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι μια από της μεγαλύτερες λαϊκές φωνές, μια σταθερή αξία στο λαϊκό τραγούδι και ένας καλλιτέχνης με ευαισθησίες. Είναι μοναδικός στο να ερμηνεύει και να εκφράζει μοναδικά τα τραγούδια που τραγουδάει. Ο Θέμης έχει μάθει να είναι ο εαυτός του και ενώ φωνητικά είναι ο απόλυτος σταρ ποτέ δεν προκαλεί τα φώτα της δημοσιότητας.
Αυτό τον καιρό τελείωσε την καινούρια του δισκογραφική δουλεία η οποία κυκλοφορεί τέλος Σεπτεμβρίου από την LOBBY MUSIC. Ήδη άρχισε να ξεχωρίζει το ζεϊμπέκικο “Καράβια τα Ονειρά μου”, στο οποίο την μουσική υπογράφει ο Θέμης Αδαμαντίδης μαζί με τον Μάνο Διόλατζη και τους στίχους υπογράφει ο Νεκτάριος Μπήτρος. Επίσης πιστεύουμε ότι θα ξεχωρίσει το τραγούδι “Όαση” και μια ερωτική μπαλάντα με τίτλο “Η Αγάπη Πονάει” στο οποίο συμμετέχει και ο ράπερ Τάκι τσαν, την μουσική υπογράφει ο Νεκτάριος Μπήτρος και τους στίχους ο Μάρκος Σεφερλής μαζι με τον Νεκτάριο Μπήτρο. Το cd single θα περιέχει άλλα τρία τραγούδια.
H καινούρια του δισκογραφική εταιρεία LOBBY MUSIC έχει επενδύσει επάνω στην αξία του Θέμη Αδαμαντίδη και πιστεύει, όπως και ο ίδιος, ότι το cd single θα κάνει μεγάλη επιτυχία γιατί περιέχει τραγούδια που θα αγαπηθούν από τον κόσμο. Η LOBBΥ MUSIC κατανοώντας την βαρύτητα και την ευθύνη που φέρει έχοντας στο δυναμικό της τον Θέμη Αδαμαντίδη, κάνει ότι καλύτερο μπορεί ώστε να είναι ο Θέμης δισκογραφικά στην θέση που του αρμόζει.

Εδώ να σταθούμε και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πρωτεύουσας αλλά και της επαρχίας που υποστηρίζουν είδη τα τραγούδια promo “ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ” KAI “ΟΑΣΗ”!!!