Η LOBBY MUSIC ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ  THΣ ΓΩΓΩΣ ΡΩΜΑΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ”ΝΑΙ ΚΑΛΑ”, ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΠΗΤΡΟΥ. Η ΓΩΓΩ ΡΩΜΑΙΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ!!!

Η Γωγώ Ρωμαίου είναι μια μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, με ιδιαίτερη λαϊκή φωνή, όπου ετοιμάζει να μας παρουσιάσει το καινούργιο της δισκογραφικό ξεκίνημα, το οποίο είναι ξεχωριστό και έρχεται με το νέο της τραγούδι promo τις επόμενες ημέρες, από την Lobby Music.

Η Γωγώ Ρωμαίου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Είναι Δίδυμος στο ζώδιο και ιδιαίτερα ευαίσθητο άτομο και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που ερμηνεύει τα τραγούδια.

Προέρχεται από μουσική οικογένεια γι’ αυτό και η αγάπη της για την μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Από την ηλικία των 16 χρόνων, η Γωγώ ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι.

Αρχικά, εργάστηκε σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης αλλά γρήγορα της έγινε πρόταση για μεγάλο νυχτερινό μαγαζί στην Αθήνα, το οποίο αν και καινούργια τραγουδίστρια τότε, πρωταγωνίστησε στο σχήμα και το κοινό γρήγορα την έμαθε και την αγάπησε. Οπότε οι απαιτήσεις του κοινού από την Γωγώ αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα η Γωγώ σαν επαγγελματίας τραγουδίστρια, θέλοντας να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, αποδέχτηκε ανάμεσα στις προτάσεις που είχε για την δισκογραφική της επιτυχία, την πρόταση της Lobby Music θεωρώντας πως η συγκεκριμένη εταιρεία ταιριάζει απόλυτα στο καλλιτεχνικό της ύφος και στις ιδιαιτέρα μεγάλες φωνητικές τις ικανότητες.

Η Γωγώ Ρωμαίου έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, όπως ο Σταμάτης Γονίδης , ο Ζαφείρης Μελλάς, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Χάρης Κωστόπουλος, ο Σπύρος Σπυράκος, ο Ανέστης Μαντάς και με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες.